Niomanader.se I samarbete med Babyplan®
Du är här:

Senast uppdaterad, 1 oktober 2018, Av Ane Jönsson

Få styr på din ägglossning med prisvinnande test

Att veta när man har ägglossning är viktigt när man planerar för att bli gravid. Och det finns många goda råd, tumregler och engångstester som kan vara med till att ge dig en idé om när du har ägglossning. Gemensamt för dem alla är, att de inte är lika noggranna som den nya fertilitetsmonitorn Eveline ägglossningstest, som utnämndes som vinnare av ”Best Babytech Awards 2018”.

Här kan du läsa mer om prisvinnaren och få veta varför det kan vara en god idé att investera i en fertilitetsmonitor när du drömmer om tillökning i familjen.

Bygg din egen fertilitetsprofil

En fertilitetsmonitor gör det lätt för dig att hitta de dagar då du har störst chans för att bli gravid. Det kan vara en god idé att köpa en fertilitetsmonitor om du i flera cykler försökt bli gravid utan att lyckas, eller om du bara inte kan vänta med att göra drömmen om familjetillökning sann. Fertilitetsmonitorn är nämligen mer precis än både kom-ihåg-regler och engångstester – den ger dig möjlighet att bygga en personlig fertilitetsprofil genom att sätta in dina resultat från ägglossningstesterna i en kalender som ger dig besked om dina mest fertila dagar.

Missa aldrig en fertil dag igen

Den nya prisvinnande fertilitetsmonitorn Eveline ägglossningstest lovar dig att du aldrig missar en fertil dag igen. Eveline ägglossningstest använder nämligen din smartphone till att sätta data om din fertilitet i system. Det gör dig mer medveten om din egen fertilitet och ger precisa resultat som berättar för dig när du har störst sannolikhet för att bli gravid.

Så använder du fertilitetsmonitorn från Eveline

När du köper Eveline ägglossningstest får du en fertilitetsmonitor som är lätt att använda och som utförs i tre steg:

  1. Ägglossningstest: Först tar du en ägglossningstest på helt samma sätt som de engångstest du redan känner till. Med Eveline ägglossningstest medföljer 10 engångstester och du kan köpa till fler engångstest som passar till fertilitetsmonitorn.
  2. Hållare till din smartphone: När du har tagit testen sätter du den fast på hållaren, som dessförinnan klickats på plats på din smartphone. Hållaren som medföljer Eveline ägglossningstest passar till alla smartphones.
  3. Eveline ägglossningstest app: Din Eveline ägglossningstest app registrerar resultatet av testen och skriver in det i din fertilitetsprofil och kalender.

Så använder du fertilitetsmonitorn från Eveline

Här kan du köpa din Eveline ägglossningstest

Du kan bl.a. köpa monitorn på Billiga-Tester.se och Babyplan.se. Eveline ägglossningstest passar alla smartphones och båda återförsäljarna säljer fler engångstester till monitorn separat vid behov.