Niomanader.se I samarbete med Babyplan®
Du är här:

Senast uppdaterad, 3 oktober 2018, Av birgit

GraviGum

GraviGum – det lättaste och snabbaste graviditetstestet någonsin

Gör bara så här:

1. Tugga GraviGum i 30 sekunder
2. Se om färgen har ändrats

Ja, så enkelt kan det vara att utföra ett graviditetstest med det nya revolutionerande graviditetstestet GraviGum!

Tugga ett tuggummi i 30 sekunder, och titta sedan på färgen.

Tuggummit GraviGum är vitt från början. Om färgen har ändrats till rött efter 30 sekunders tuggande är resultatet positivt.

Enkelt, snabbt och mycket bekvämt. Testet kan utföras var som helst, när som helst (från den dag som menstruationen förväntas).

GraviGum graviditetstest har utarbetats hos Billiga-tester.se i samarbete med det medicintekniska företaget BPL Diagnostics, och båda företagen är mycket glada över att kunna presentera denna nya och innovativa graviditetstest på marknaden. GraviGum börjar säljas i april månad och endast online och exklusivt för Billiga-tester.se.

’Man har länge vetat att hormonet också fanns i den gravida kvinnans spottkörtlar, men intill nu har inga andra gjort tester som har kunnat mäta nivån av hCG i saliv. Vi tror att tuggummi som testform har en mycket stor framtida potential.’ Säger Michael Stenmann från Billiga-tester.se.

GraviGum innehåller samma ingredienser som tuggummi normalt innehåller, men det har även tillförts ett medel som reagerar med graviditetshormonet hCG, som kvinnor producerar vid graviditet. Det tillsatta medlet är helt naturligt, och medför inga som helst hälsorisker.

Tuggummitestet GraviGum är CE-märkt, och det har ansökts om patent på produkten.

Enligt BPL Diagnostics är testet 99 % säkert.

”Det är fantastiskt att det kan vara så lätt att ta ett test, utan att behöva gå på toaletten. Med GraviGum kan jag sitta i soffan eller vara ute och gå och ta testet, och så smakar den till på köpet gott”, säger Camilla Johansson, som har varit med i testpanelen innan produkten lanserades.

Läs mer, eller köp den här: Graviditetstest

APRIL, APRIL!