Niomanader.se I samarbete med Babyplan®
Du är här:

Senast uppdaterad, 3 oktober 2018, Av Linda

Clearblue Early Detection – graviditetstest

Clearblue Digital Early Detection graviditetstest

Läs här om hur du kanske kan slippa den långa, och ibland så frustrerande väntan på menstruationsdagen för att kunna utföra ett graviditetstest.

Aldrig tidigare har det funnits ett så känsligt, enkelt och säkert graviditetstest på marknaden som nya användarvänliga Clearblue Digital Early Detection!

Producenten har i studier kommit fram till att mer än hälften av de tillfrågade kvinnorna skulle testa tidigt – dvs. dagen innan förväntad menstruation – om de hade kunnat.

Fördelar med att testa tidigt

Fördelarna med att testa tidigt är att det blir lättare för kvinnan att se över sina levnadsvanor, får bättre uppföljning av graviditeten och så är det bättre för barnets hälsa, ju tidigare hon vet att hon är gravid.

Med Clearblue Early kan du testa upp till 4 dagar innan förväntad menstruation. Hur kan det vara möjligt undrar du kanske?

Genom att optimera testets parning och bindning av antikroppar, och en ny hög känslighet (10mIU/ml), kan Clearblue Digital Early Detection ge ett tidigt besked om graviditet. Säkerheten beräknas till  51% vid 4 dagar innan, och den stiger till 95% vid 1 dag före förväntad menstruation.

Och inte nog med det – Clearblue Early har också utvecklats för att kunna visa så tydliga streck som möjligt även vid låga koncentrationer av hCG. Så nu är det slut med svaga och ibland svårtolkade graviditetstest!

Early detection graviditetstestDessutom har Clearblue Early en bredare absorberande topp som ändrar färg när urinen tillförs – på så sätt får du bekräftelse på att testet är igång. Håll den absorberande toppen i urinstrålen i 5 sekunder eller stoppa ner den i en behållare med ditt urin i 20 sekunder. Sätt sedan på locket igen och låt testet sedan ligga plant i 3 minuter innan du läser av ditt resultat. Clearblue Early är också greppvänlig och bekväm att hålla i.

Clearblue Early kan köpas online, t.ex. från Billiga-tester.se eller på apotek. På Billiga-tester.se kan du även hitta Babyplan Tidig Graviditetstest, som är ett billigare alternativ till Clearblue Digital Early Detection. Babyplan Tidig Graviditetstest har även det en hög sensitivitet och kan användas upp till 5 dagar innan väntad menstruation. Babyplan Tidig graviditetstest finns både som stavar och stickor.

 

Källor:

Tidiga tecken på graviditet

1177.se om graviditetstestning